Ξυπνιτζής blogger, κλέβει υλικό αυτούσιο χωρίς αναφορά στην πηγή

Ρε φίλε, τώρα γιατί το κάνεις αυτό; Όχι μόνο αναμεταδίδεις εμένα -και τόσους άλλους- χωρίς έστω να κάνεις ενα link προς την πηγή, αλλά κλέβεις και το bandwidth μου, το οποίο εγώ πληρώνω, όταν βάζεις images που τα κάνω εγώ host.

Προσοχή σε όσους έχουν sites και blogs περι Τεχνολογίας γιατί αυτή είναι η θεματολογία του.

Υ.Γ. Άντε, τώρα σου έκανα και διαφήμιση. Γίνε πιο ευγενής εναντι των υπολοίπων bloggers.

7 Σχόλια

  1. Ο/Η arammos λέει:

    Μήπως είναι δάκτυλος της Google?

  2. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    100%. Και του σιωνισμού βεβαίως,βεβαίως.

  3. Ο/Η lexx λέει:

    Jesus! πρόκειται για τον ιό του copy paste and don’t gaf

  4. Ο/Η suicico λέει:

    Α, δεν ξερω για εσας εγω παντως ειχα και ενα mail απο το παλικαρι, που ελπιζω να επραξε εν αγνοια ..
    Παραθετω το mail ….

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ BLOG ΠΟΥ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
    ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΛΙΣΤΑ.ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ»(http://pcinformations.blogspot.com )ΚΑΙ
    ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PC
    ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ BLOG MOY.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,

    PETROS.KAZ

  5. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Αν είχα ενα τέτοιο email, δεν θα είχα μπεί στην διαδικασία να γράψω για αυτόν…

    Δυστυχώς, δεν έκανε καμμια επαφή μαζί μου.

  6. Ο/Η John Karakatsanis λέει:

    @ suicico: Το ίδιο email έλαβα κι εγώ χθες από τον ίδιο. Έκανε μπαμ ότι δεν απευθυνόταν «προσωπικά» σε εμένα, αλλά ότι το στέλνει από δω κι από κει για να τον βάλουν στα links άλλων blogs..

  7. Ο/Η suicico λέει:

    Έτσι ακριβώς Karakasis, μονο και μονο η έλλειψη του ονόματος του blog μου ή του δικού σου σε κάθε περίπτωση το κάνει σίγουρο οτι ήταν ένα “spam” κείμενο.

Αναρτήστε το σχόλιο σας